All for Joomla All for Webmasters

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINSKI PROJEKTI

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINSKI PROJEKTI

OBČINA PREBOLD

OBČINA PREBOLD

OBČINSKI PROJEKTI

Shadow
Slider

Občina Prebold izvaja obnovitvena dela na otroških igriščih v skladu s predpisi s področja varne uporabe ter vzdrževanja otroških igral.
Na igrišču v Gaju se je delno obnovila lesena konstrukcija, zamenjali smo tudi tobogan. Prav tako je bil nov tobogan nameščen na otroškem igrišču v Latkovi vasi, kjer v kratkem pričakujemo tudi menjavo gugalnic.
Na otroškem igrišču Na zelenici je bila pod gugalnicami nameščena varnostna podloga. Žal je bilo zaradi varnosti potrebno odstraniti hišico s toboganom.

Občina Prebold izvaja obnovitvena dela na Planinskem domu v Marija Reki in sicer izgradnjo požarnega stopnišča, prenovo tlakov in stropov v pritličju objekta, ki obsega veliko dvorano, hodnik in sobo z točilnim pultom, sanacijo vlažnih sten ter ureditev kloriranja vode v vodnem rezervoarju iz katerega se s pitno vodo oskrbuje planinski dom, župnišče ter ostale sosedske kmetije v Mariji Reki.

V sklopu projekta rekonstrukcije in dozidave OŠ Prebold 2. faza je končana izgradnja kuhinje z novo sodobno kuhinjsko opremo ter zunanjim prostorom za dostavo živil, organskih in ostalih odpadkov, jedilnice, obnova garderob, obnova večnamenskega prostora knjižnice ter predprostora knjižnice, prostora za učbeniški sklad, kabineta računovodstva, kabineta za učiteljice prve triade, kabineta za svetovalno delavko, prostora namenjenega za čistila ter nove sanitarije za invalide.
V teku je še nadzidava, kjer se bodo zgradili dve novi učilnici, dva kabineta ter kabinet za individualno delo, prostor za učne pripomočke ter manjši prostor za čistila.

Občina Prebold je v mesecu septembru v uporabo predala obnovljena odbojkarska igrišča ob bazenu Prebold. Izvedena dela so obsegala ureditev podlage, menjavo mivke in ureditev novega okvirja okoli igrišč. Dela je izvajalo podjetje Sašo Cizej s.p., ki je bilo kot najugodnejše izbrano na javnem razpisu.

Direkcija RS za vode je v mesecu novembru na vodotoku Kolja izvajalo določena sanacijska dela in Občina Prebold je pristopila k sofinanciranju sanacije z cca 7.000,00 EUR.

Investicija v Zdravstveno postajo Prebold zajema postavitev protivetrne pregrade pred vhodom v Zdravstveno postajo Prebold, montažo novih avtomatskih drsnih vrat ter videodomofona.

OBČINA PREBOLD

Hmeljarska cesta 3, 3312 Prebold

E-mail: obcina@prebold.si

Telefon: 03 703 64 00

Davčna številka SI: 39527972

Matična številka: 1357654000

TRR: SI56 0137 4010 0004 665To spletno mesto uporablja piškotke!

Če v brskalniku ne spremenite nastavitve se strinjate z njihovo uporabo.

Razumem

URADNE URE OBČINSKE UPRAVE

PONEDELJEK: od 8. do 14. ure

SREDA: od 8. do 12. ure in od 14. do 17. ure

PETEK: od 8. do 12. ureZlati 80 112 Podpis